Top 10
16 Aug 2013 | Dance

Estrada

Sasa Kovacevic: Novi videospot “Zivim da te volim”

Sasa Kovacevic: Novi videospot “Zivim da te volim”

Nakon nevjerovatnog uspjeha koji je postigao sa pjesmom “Rođendan”, Saša Kovačević je svoje obožavaoce obradovao još jednim singlom pod nazivom “Živim da te volim”.

Kao što je i najavio, Saša Kovačević je publici predstavio još jedan od spotova koji je ljetos snimio na Tajlandu. Riječ je o baladi “Živim da te volim“, koja će sigurno postići veliki uspjeh kao i sve dosadašnje pjesme ovog talentovanog pjevača. Saša Kovačević definitivno u Novu godinu ulazi kao jedan od najuspešnjih pjevača u 2015. jer su njegove pjesme “Gde smo moja ljubavi“, “Rano je” i “Rođendan“, napravile pravi bum na domaćoj sceni i postale mega hitovi, a dokaz za to su i milionski pregledi na Youtube.

Ovaj tinejdžerki miljenik će publici u Skandinaviji premijerno predstaviti svoje nove hitove na Balkan Cruise krstarenju u Stockholmu 13-14 februara. Osim Saše Kovečevića, goste će zabavljati i kraljica domaće estrade LEPA BRENA kao i brojni domaći bendovi i deejayevi. Vlada veliko interesovanje za ovo jubilarno dešavanja i karte se mogu naručiti putem interneta na: www.balkancruise.com.

Pjesma se zove “Živim da te volim”, a spot za ovu numeru možete da pogledate ispod…

 

Podjelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Add to favorites
  • Email

22 December, 2015

Nema komentara

Leave a Reply