Top 10
16 Aug 2013 | Dance

Estrada

NIKOLIJA RASTURILA ELITNE ODREDE: zavadila Relju i Vladu?

NIKOLIJA RASTURILA ELITNE ODREDE: zavadila Relju i Vladu?

Zajednički hit “Alkohola litar”, izgleda, nije samo poslovno povezao kćerku Vesne Zmijanac sa pjevačem popularne grupe, već i privatno.

Golupčići vezu kriju od javnosti, ali su ih obožavaoci provalili kada su zajedno otišli u Dominikansku Republiku. Kačili su fotke sa istog mjesta, doduše odvojeno. Nikolija Jovanović i grupa “Elitni odredi” snimili su, ne tako davno, zajedničku pjesmu “Alkohola litar” a kćerka Vesne Zmijanac je, navodno, već nekoliko mjeseci u vezi sa pjevačem benda Reljom.

Nakon što je u medijima kao bomba odjeknula vijest da je Nikolija Jovanović trudna s Reljom iz “Elitnih Odreda”, te da je mama Vesna presretna zbog toga što će postati baka, pojavljuje se vijest da je pjevačica rasturila poznati dvojac – Vladu i Relju.

Naime, čim je ušao u vezu sa reperkom, Relja je imao sukob sa dugogodišnjim prijateljem, a menadžer im je otkazao sve nastupe. Zašto su članovi “Elitnih Odreda” ušli u sukob, nije poznato, ali se šuška da se Vladi nije svidelo što će ih u narednom periodu bespotrebno provlačiti po medijima.

– Varnice među njima su sjevnule još prije nekoliko meseci, uslijedio je duet “Alkohola litar”, a ubrzo su započeli emotivnu vezu – kaže izvor za “Blic”.

Nije poznato da li će se vijenčati prije ili nakon što na svijet dođe njihovo prvorođenče, ali sigurno je da će uskoro početi da žive zajedno.

Izvor: Telegraf

Podjelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Add to favorites
  • Email

30 January, 2015

Nema komentara

Leave a Reply