Top 10
16 Aug 2013 | Dance

Branka Katic: Falling into Paradise

21
/ Okt
Subota
2017

Branka Katic: Falling into Paradise

Grad
Drottningg.82
Lokal
Biograf Skandia
Vrijeme
04:00 pm - 06:30 pm
Cijena
150 SEK

Den 4:e upplaga av Internationella Komedifilmfestivalen gästas av en av Balkans absolut största stjärnor Branka Katic, i samband med filmvisningen av Falling Into Paradise!

Visningen följs av ett samtal med skådespelerskan Branka Katic, som spelar Dusica. Branka har bland annat spelat mot Johnny Depp och Christian Bale i Michaels Manns Public Enemies och mot Romain Duris i den franska The Big Picture.

MODERATOR: Dejan Cokorilo, programledare P4 Stockholm

OM FILMEN:

Det är april 1999 och Belgrad bombas av NATO-plan. Dusica bor med sin excentriska mamma, sin lilla dotter och sin galna bror, en fruktad svarta marknads-haj, som drömmer om att skjuta ner ett amerikanskt plan med sin egenbyggda bomb. Samtidigt som hans vimsiga syster poserar i baddräkt och drömmer om att bli upptäckt och bortförd av en amerikansk soldat. När en ung snygging från Tulsa faktiskt faller ner från himlen och
dimper rakt ner på deras gård tar en snurrig historia sin början. Denna galna svarta komedi är både vansinnigt rolig, tragisk och rörande i sitt försök att skildra en tid när inget eller ingen gick att lita på.

SPRÅK: Serbiska, engelsk undertext.

FILM & SAMTAL:
Pris: 150 kr.
Biljetter »

Ses där!

/Int. Komedifilmfestivalen

Podjelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Add to favorites
  • Email